11η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

11η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ) ανακοινώνει ότι, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Ιουνίου 2021, η ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, η 11η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Στο 1ο μέρος της συνέλευσης, η Πρόεδρος του συνδέσμου Ανθυπασπιστής Γ΄ (ΔΒ) Κατερίνα Μαρκουλλίδου, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης και στη συνέχεια τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη των πρόσφατα αδικοχαμένων συναδέλφων, Λοχαγού (ΜΧ) Ξάνθου Κυριάκου και Ανθυπασπιστή Β΄ (Α) Χρύσανθου Χρυσάνθου.

Στη συνέχεια εκφωνήθηκε ομιλία από την Πρόεδρο του Συνδέσμου Υπαξιωματικών και χαιρετισμοί από τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Βουλευτή της Επιτροπής Άμυνας Γιώργο Κάρουλα και τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ Στράτη Ματθαίου.

Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) Ταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Μαλλιώτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΑΚΣ) Υποστράτηγος ε.α. Αλέξανδρος Χαραλάμπους και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) Γιώργος Πολυδώρου.

Στο 2ο μέρος της συνέλευσης, στο οποίο συμμετείχαν μόνο τα μέλη του συνδέσμου, αναλύθηκαν τα οικονομικά πεπραγμένα από τον Λογιστή Λευτέρη Μαρκίδη και από τον ταμία του συνδέσμου Ανθυπασπιστή Β΄ (ΠΒ) Νεοκλή Σερδάρη και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη.

Ακολούθησε λογοδοσία επί των πεπραγμένων από την πρόεδρο του συνδέσμου Κατερίνα Μαρκουλλίδου και συζήτηση διαφόρων θεμάτων τα οποία υποβλήθηκαν από τα μέλη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα των διαταγμάτων για την πανδημία του κορονοιού.

-Η-

Πρόεδρος

 Κατερίνα Μαρκουλλίδου

Ανθστής Γ΄ (ΔΒ)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας